Skip to main content
staging.moodle staging.moodle
  • Dashboard
  • Help
    About Moodle Frequently Asked Question Getting started with Moodle HOWTOs New in Moodle Contact
  • English ‎(en)‎
    Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Italiano ‎(it)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ العربية ‎(ar)‎
  • You are not logged in. (Log in)
  • Home

Schwerpunktrotation Lebensmittel (neues Curriculum)

  1. Home
  2. Courses
  3. Fakultäten
  4. 08 Tierärztliche Fakultät
  5. Pflichtveranstaltungen und Wahlpflichtfächer
  6. Klinische Schwerpunktausbildung (neues Curriculum)
  7. Schwerpunktrotation Lebensmittel (neues Curriculum)

Lebensmittel (neues Curriculum) 1. Block WiSe21/22

  • Dozent/in: Claudia Guldimann
  • Dozent/in: Brigitte Sperner

Lebensmittel (neues Curriculum) 4. Block SoSe21

  • Dozent/in: Claudia Guldimann
  • Dozent/in: Erwin Märtlbauer
  • Dozent/in: Brigitte Sperner
  • Dozent/in: Andrea Stockmaier-Didier

Lebensmittel (neues Curriculum) 3. Block SoSe21

  • Dozent/in: Claudia Guldimann
  • Dozent/in: Erwin Märtlbauer
  • Dozent/in: Brigitte Sperner
  • Dozent/in: Andrea Stockmaier-Didier

Lebensmittel (neues Curriculum) 2. Block WiSe20/21

  • Dozent/in: Brigitte Sperner

Lebensmittel (neues Curriculum) 1. Block WiSe20/21

  • Dozent/in: Claudia Guldimann
  • Dozent/in: Brigitte Sperner

Lebensmittel (neues Curriculum) 4. Block SoSe20

  • Dozent/in: Claudia Guldimann
  • Dozent/in: Brigitte Sperner

Lebensmittel (neues Curriculum) 3. Block SoSe20

  • Dozent/in: Veronika Huber
  • Dozent/in: Brigitte Sperner
You are not logged in. (Log in)
Home
  • Dashboard
  • Help
    • About Moodle
    • Frequently Asked Question
    • Getting started with Moodle
    • HOWTOs
    • New in Moodle
    • Contact
  • English ‎(en)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • Español - Internacional ‎(es)‎
    • Français ‎(fr)‎
    • Italiano ‎(it)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • العربية ‎(ar)‎

Datenschutzerklärung und Nutzungsbedingungen | Impressum | Kontakt